thomas the train

Mevásárolható Thomas
és barátai könyvek!

Sok kiadványt , könyvet DVD lehet vásárolni ma már Thomasról és barátairól.

Ezen az oldalon segítséget nyújtok, hogy egy kattintással megtaláld a kedvencedről a könyveket.

A vásárláshoz mindenképp szólj a szüleidnek!
(Ezt talán felesleges is írni, hiszen óvodások még úgysem tudnak olvasni..:)

Elsőnek egy hangoskönyv, amit akár autóban utazáskor is hallgathatsz. Régi és új mesék 1.rész. Tartalom röviden: THOMAS A GOZMOZDONY - HANGOSKÖNYV
Régi és új mesék: 1. Edward újra pöfög 2. Edward és Gordon 3. Henry szomorú története 4. Edward, Gordon és Henry 5. Thomas és Gordon 6. Thomas szerelvénye 7. Thomas és a tehervagonok 8. Thomas és a mentőszerelvény 9. James és a cilinder 10. James és a cipőfűző 11. A vásott vagonok 12. James és az Expressz

Vásárláshoz kattints a képre ami a webáruházba visz!

 

Régi és új mesék 2. rész.

Thomas The Train Books Rövid tartalom:

Régi és új mesék:
1. Thomas és a váltóőr
2. Thomas horgászni megy
3. Thomas, Terence és a hó
4. Thomas és Bertie
5. Henry és az elefánt
6. Szeneskocsik és forditókorongok
7. Felfordulás a fűtőházban
8. Percy futásnak ered
9. Szén a lelke mindennek
10. A "Repülő Hering" 11. Gordon fütyül 12. Percy és a nadrág 13. Henry tüsszög ”

Thomas és barátai

Amikor a mondókákat meghalljuk, nemcsak a gyerekek, mi, felnőttek is azonnal jókedvre derülünk. A kötetünkben előforduló mondókák legtöbbje közismert, ezek a kis versikék nemcsak fejlesztik a THOMAS A GOZMOZDONY - HANGOSKÖNYVkicsik memóriáját, de mondogatása közben játékosan is oktatjuk őket, hiszen az érzelmi kapcsolatokat is elmélyítik: a mondókákat többnyire a kisgyerek simogatása, csiklandozása, kezének csipkedése kíséri. A bájos és kedves rajzok pedig biztosan hamar a kicsik kedvenceikké válnak.

Thomas és barátai nagyon örülnek, hogy ismét meglátogatod őket Sodoron! Újabb és újabb kalandjaikat osztják meg veled, elmesélik, hogyan szégyenült meg a fennhéjázó Gordon, mi változtatta meg Duncan véleményét az utasokról, hogy érezte magát Salty a kőfejtőben, kivel barátkozott össze Duck és mi volt az oka Henry gyakori betegségének.
Az alábbi linkre kattintva egy egész sorozatot található Thomas könyvekből, kártyákból, foglalkoztató fözetekből. Válogass bátran.
Thomas könyvek

Copyright 2008 © Thomas és barátai